8. Mart

Forum for Flute & Piano

Zahvaljujući ljubaznosti uvaženog profesora Karla Jansa, osnivača Foruma, flautiskinja Anja Malkov, laureat u kategoriji E, nagrađena je boravkom na 30-om Međunarodnom forumu za flautu i klavir! Ovaj jedinstveni događaj, koji se po svojoj koncepciji i organizaciji razlikuje od drugih letnjih akademija, održava se Diekirchu (Luksemburg) od 20 - 29. jula 2018.

VIŠE INFORMACIJA...

Od osnivanja 1988. godine, na Forumu je učestvovalo više od 900 studenata iz 40 različitih zemalja. Mnogi od njih su danas profesionalni umetnici, članovi orkestara ili istaknuti pedagozi. Posetite forumflutepiano.com i saznajte više o ovom jedinstvenom događaju.3. februar

Raspored nastupa takmičara

Objavljeni su rasporedi nastupa takmičara za sve discipline duvačkih instrumenata i kamerne ansamble. Sve faze takmičenja su otvorene za javnost.

RASPORED...

Organizator zadržava pravo izmene rasporeda, o čemu će takmičari biti obavešteni putem elektronske pošte i/ili zvanične internet strane takmičenja.
Prijave za ovogodišnje takmičenje Davorin Jenko su zatvorene. Prijavljeno je gotovo 700 takmičara iz 15 zemalja (statistika)2. februar

Knjiga takmičenja

Knjigu takmičenja za discipline Duvački instrumenti i Kamerni ansambli (sa indeksom takmičara, programima i rasporedom nastupa) možete preuzeti kao PDF dokument.

31. januar, 20.00

Svečano otvaranje u Skupštini grada

Povodom 15. Međunarodnog takmičenja Davorin Jenko, koncert i ceremonija dodele počasnih nagrada biće održani u Skupštini grada Beograda 31. januara 2018, sa početkom u 20.00. Ovaj događaj, kao i sve faze takmičenja otvoreni su za javnost.

VIŠE INFORMACIJA...

 

Muzička škola Davorin Jenko je povodom Međunarodnog takmičenja ustanovila dve počasne nagrade za izvanredna dostignuća u oblasti klavirske pedagogije.

Ovogodišnji dobitnici su istaknuti klavirski pedagozi i umetnici NINOSLAV ŽIVKOVIĆ i MÁRIA SZÉKELY.

 15. januar

Knjiga takmičenja

Knjigu takmičenja za discipline Klavir i Klavirski duo (sa indeksom takmičara, programima i rasporedom nastupa) možete preuzeti kao PDF dokument.

6. januar

Raspored klavirskog takmičenja

Objavljeni su rasporedi nastupa i tonskih proba za discipline Klavir i Klavirski duo. Sve faze takmičenja su otvorene za javnost.

RASPORED...

 

Prijave za discipline Klavir i Klavirski duo su zatvorene.
Rok za prijavu takmičara u disciplinama Duvački instrumenti i Kamerni ansambli je 31. 01. 2018.


Pokrovitelj takmičenja
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike SrbijePrijatelji takmičenja
Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije
Grad Beograd